perjantai 15. marraskuuta 2013

Marrasputkessa

Nyt on saavuttu Marrasputken puolivälin-krouviin ja toistaiseksi homma on mennyt ihan putkeen. Ajoitellen on ollut pieniä unohduksia siitä, että pitää vielä illalla rykästä lenkki. Toisaalta, jos tekee lenkin ennen aamupalaa niin sitten päivä tavallaan on jo pulkassa. Lumikaan ei vielä tullut etelään eli saa nähdä saadaanko putki rykäistä ihan kuivalla assulla. Aikasempina vuosina lumi on tullu aikalailla näihin aikoihin.


Tämän vuoden teemana on ollut kuvien ottaminen ja tähän voinen listata niistä jokusen. Toki aluksi ajattelin että moiseen putkeen en lähde, mutta joku siinä kuitenkin koukuttaa ja jokaisen pitää löytää se oma täky mikä parhaiten toimii. Itsellä se taitaa olla vaihteleva vauhti ja tarkoitus saada kunnon rytmi omaan hölkkään noiden pyöräilyjen ja pitkien matkojen väliin. Vuodenvaihteen jälkeen alkaakin korttelirastit.


Kuulemma mun vauhtiskaalaa on kehuttu, mutta tiedä siitä mikä nykyään on hyväksi, kun kaiken maailman ravintotutkimuksekin saavat ihan terveelliset aromit sisältävät tuotteet yhtä äkkiä vaarallisiksi. Mikäs siinä kukin menee omalla tyylillä ja itse teen yleensä sitä mistä eniten tykkään ja hieman pitää tietty kurittaa ettei sohvalla makoilu ala maittaa likaa.


Harmillisesti mun putken teema arvattiin liian aikaisessa vaiheessa. Toisaalta olisi pitänyt hieman enempi piilotella ja vähentää tuota kirjainten määrää ettei Olvi teeman arvaaminen olisi ollut liian helppoa. Nythän se oli ihan helposti arvattavissa kun vain listasi marrasputket samaan näkymään ja etsi yhtymäkohtia.


Lopun puolisko tulee varmasti olemaan vaikeampi kuin tämä alku mutta siihen ollaan varauduttu henkisellä valmennuksella ja taktikoinnilla, joka on suuressa roolissa, kun marrasputken virtaa seuraa Ontrail.net palvelussa.


Täältä löytyy omat lenkurat tiivistetynä muotona klik


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti