sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Syksyn satoa ja käänteitä

Tässä yhteenveto päivityksessä on kerätty OT harjoituspäiväkirjan raportteja samaan päivitykseen. Eli monen moista on tapahtunut tämän vuoden pääkilpailun jälkeen ja jotenkin karkeloista on toivuttu ja ehditty nauttimaan sekä keksimään uusia haasteita ensivuodelle. Järkevästi jätin myös muutamia kilpailuja väliin kuten Tre-yö-roga, raatojuoksu, jne. Joten pidemmittä jorinoitta itse tapahtuneen pariin.

SM-erikoispitkä

Ei tossu pitänyt Boströmin imussa.. toki alusta lähtien peesasin noin 500m kunnes paitaa ei enää näkynyt. Sitten mentiin muiden imussa. Homma hiljeni aika nopeesti ja yhdelläkään rastilla ei ollut ruuhkaa, tais jopa kerran olla 4 suunnistajaa rastin läheisyydessä. Kartta oli haastava mutta ihan luettava vaikka oli 1:15k. Pari iso pummia taas lipsahti taskun ja yhden ison läjän jätin maastoon. Yhteensä näihin meni 19min ja muita pieniä sekoiluja ei enää pysty erittelee kun viimeiset 5 rastia mentiin ihan 0-bitti järjestelmällä. Sijoitus oli odotetun kaltainen eli 51/72. 4 geeliä meni ja juomaa vettä ja mehua pieni pullo. Suolaa olis saanut olla kun takareittä jumitti sekä nilkat pyöri miten sattuu. Pidemmittä jorinoitta kartta kehiin.. klik

ps. ISO pitsa maistuu taivaallisen hyvältä!

Tuusula Trail Run

Pientä hakua oli eli maisemia ei pystynyt katselee kallistusvaaran takia mutta pääsi hyvään vauhtiin. Videon teosta ei meinannut tulla mitään sekä gopoon asetukset huonosti valittu. Tietokone taistelu tuotti sentään julkaistavan tuloksen.. vaikka heilunta häiritseekin vielä.


S100 TrailCup

Tutustumassa uuteen Sysikallio100 reittiin ja samalla pientä kameran käyttöharjoitusta..




Helsinki Night Challenge etapit

et2: Olipas kiva sprintti ja aika monta reitinvalinta sohlausta tuli mut ei se mitään. Kivaa oli! Gps oli vähän hukassa mutta jonkunlaisen syherö kartan sain klik

et3: Olipas taas sekuntti taistelua, http://outdoorathletics.fi/hnc/tulospalvelu/hnc14/hnc14-e3-tulokset.html

Jotenkin homma ei mennyt ihan kirjotuksen mukaan ja haahuilin useasti kartta kädessä etsien oikeaa reitinvalintaa. Tuli sen verran sävellettyä ettei gps kiemuraa tohdi esille laittaa. Varmaan keskittymisellä olis jo saanut monta sijaa taskuun, mutta hienoa oli loskassa tarpoa nastakengillä.

Mammuttimarssi 50k

Voe kiesus.. pittees jo osata suunnistaa mut ei niin ei. Taas tuli ne perinteiset 3 pummia. Keli oli hyvä ja kärsimystä riittävästi. Matkaradio toimi mut tabletin gps ei. Huojunta välillä vastasi noin 10 kepardin luokkaa, pimeetä karusellissa oli, mutta kertaakaan en kaatunut. Kantapäät tuli aroiksi, kun 2h nokkaunilla oli villasukat kuumentamassa varpaita liikaa. Kuvia ja videoo en oo kattonu, joten ehkä joluksi voipi jotain valmistua. Sakkorastin ja pummien säestäminä vikana maalissa tässä sarjassa mut onneksi se ei harmita yhtään. Nuuksio tarjosi kivat maastot ja haastavat polut. Matkaradio hijenee taas hetkeksi :-)

Navigaattorin räpellykset http://www.rastit.fi/1095/


Eeron Extreme

Startista matkaan ja katselin kun Tommi lähti heti keulille, niinpä jäin 5m päähän nuorten poikien kanssa tossuttelee. Tunnustelin fiilistä ja ihan hyvin kone oli käynnissä mutta kierroksia se ei ota enää. Ajattelin että antaa 3n kärjen mennä ja me pidetään poikien kaa hauska lenkki. Vetohaluja ei kellään ollut ja mentiin eka kiekka porukassa. Sananen siellä täällä vaihdettiin.

Tokan kiekan alussa kuullostelin manohaluja, mutta niitä ei ollut. Tasasella palauteltiin noista mäistä ja eli ne olis voitu mennä hieman rivakammin. Itse olin tyytyväinen tuohon vauhtiin. Vikassa mäessä tapahtui irtiottoa ja enhän mä siihen pystynyt vastaamaan ja yritin vaan kannustaa poikia kisaamaan keskenään. Tulin sitten 3. maaliin, pojat makoili nurmikolla eli heille tuli hyvä kisa! Itsekin sain vähän karstoja irti mutta palauttelua vieläkin tarvitaan, kun se viimeinen räväkkyys puuttuu.


Epilogi

Hieman selvennän tuota "huimaus" viittausta. Eli 20 päivää sitten töissä tuli outo olo ja kahvia hakiessa pientä horjumista havaitsin. Ajelin kotiin vielä pyörällä mutta mutkittelu oli melkoista. Oletin että on flunssa ja kuumetta mutta ei ollut. Kävin lekurissa seuraavana päivänä ja kuulemma normaalia huimausta olis, ei saikkua. Töissä yritin olla mutta ei tullut mitään joten vaapuin kotiin nukkumaan. Peittojen alla ja makuulla oli hyvä olla eikä huimannut, kun pää oli paikallaan. Tarkempiin tutkimuksiin seuraavana päivänä ja lattia liikkui silmissä ja pyöri kuin karusellissa. Diagnoosi oli hyvänlaatuinen asentohuimaus ja pitäisi mennä ohi muutamassa viikossa toki voi kestää kuukausiakin. Olo on ollut parempaan päin joten kyllä tämä tästä. Ja jos huimaus tulee takaisin niin tähän on parikin lääkettä olemassa vaikka virallisesti kuulemma hoitoa ei ole. Korvien välin kalibrointi on toistaiseksi riittänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti